artichoke petrol için ürünler (21)

Sarımsak Yağı

Sarımsak Yağı

Sarımsak yağı, soğan ailesinin bir üyesi olan sarımsaktan elde edilen bir bitkisel yağdır. Latince adı Allium sativum olan sarımsak, tropikal bölgelerde yetişir ve keskin bir aromaya sahiptir. Sarımsak, özellikle mutfak uygulamalarında sıkça tercih edilmektedir. Ayrıca, içerdiği vitaminler sayesinde cilt bakımında da kullanılabilir. Geniş kullanım alanları sayesinde en çok tüketilen bitkisel yağlardan biridir. Latince Adı: Allium sativum Üretim Yöntemi: Soğuk Sıkım Ticari Sunum Şekli: 50 ml Cam şişe Tüm DERMOTEN ürünleri, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 22716:2007 (GMP) sertifikalarına sahip tesislerde üretilmektedir.
Zencefil yağı

Zencefil yağı

Zencefil yağı, taze zencefili rendeleme zahmetine girmeden aynı baharatlı ve aromatik tadı sunan pratik ve lezzetli bir alternatiftir. Bu uçucu yağ, hem tatlı hem de tuzlu yemeklerde kullanılabilen çok yönlü bir bileşendir. Muz ekmeği ve zencefilli bisküvi pişirmekten, çaylara ve smoothielere baharatlı bir dokunuş eklemeye kadar, zencefil yağı her mutfakta bulunması gereken bir malzemedir. Ayrıca, zencefil yağının bulantı, mide rahatsızlığı ve kramplara yardımcı olduğu bilindiğinden sağlık faydaları da dikkate değerdir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, zencefil yağı bir difüzörde kullanılarak evinizde sıcak ve davetkar bir aroma yaratmak için de kullanılabilir. Ayrıca, şişkinlik ve rahatsızlık için doğal bir tedavi olarak, sindirim sorunlarından rahatlama sağlar. Zencefil yağının kalitesini korumak için, serin ve karanlık bir yerde saklayın veya optimal seviyelerini korumak için buzdolabında muhafaza edin. Bu, tadının ve sağlık faydalarının bozulmadan kalmasını sağlar ve onu kileriniz için değerli bir ek haline getirir.
Enginar

Enginar

Yeşil kraliçe veya calico İspanya
Enginar Yaprağı Ekstresi

Enginar Yaprağı Ekstresi

Yüksek kaliteli Enginar Ekstresi ürününüz için. Enginar, Asteraceae (Kombinasyonlu Çiçekler) familyasından, dikenli bir çok yıllık bitkidir. Mor çiçekleri ve kısa bir çok yıllık kök sistemi vardır. Yaprakları derin kesiklere sahiptir ve uzunluğu yaklaşık 50 ila 80 cm arasında değişir. Yüksek klorojenik asit ve sinarin içeriğine sahip çeşitler, tıbbi kullanım için yetiştirilmektedir. Enginar yaprakları, genellikle hazımsızlık, şişkinlik, gaz oluşumu ve karın ağrısı gibi sindirim sorunlarının semptomatik hafifletilmesi için kullanılmaktadır. Ekstrakt kalitelerimiz hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Enginar ve Ton Balığı Pate 180 g

Enginar ve Ton Balığı Pate 180 g

Calvi Enginar ve Ton Balığı Pate – En iyi ton balığı filetosunun taze enginar kalpleri ile karıştırılmasıyla elde edilmiştir. Enginar ve Ton Balığı Pate'miz, biri karadan diğeri denizden gelen iki çok farklı malzemenin birleşiminden oluşmaktadır. Beklenmedik bir şekilde, bu çok başarılı bir evlilik: kremalı ve oldukça lezzetli bir sos, bin bir türlü fırsat için çok uygundur. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgileri içeren etiketi bulacaksınız. Eşleştirmeler Kanepe zenginleştirmek için mükemmel, aperatif veya başlangıç olarak, ayrıca ızgara et ve balık ile de çok iyi gider. Makarna için bir sos olarak da kullanılabilir ve lezzetli bir bourguignonne sosu olarak mükemmeldir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın. 5 gün içinde tüketin. Kod: PCT 180
Soya Yağı

Soya Yağı

Soya yağı, dünya genelinde en yaygın kullanılan yenilebilir yağlardan biridir ve uygun fiyatı, besin değeri ve yüksek duman noktası ile değer kazanmıştır. Doymuş yağ oranı düşüktür, trans yağ içermez ve çoklu doymamış ve tekli doymamış yağlar açısından zengindir, bu da onu kalp sağlığı için sağlıklı bir seçim haline getirir. Soya yağı, omega-3 yağ asitlerinin birincil kaynağıdır ve kolesterol içermez. Nötr tadı, onu atıştırmalık gıda üretiminden fırıncılığa ve gıda hizmetine kadar geniş bir yelpazede mutfak uygulamaları için mükemmel bir seçim haline getirir. Emülsifiye edici özellikleri, mayonez ve daha geniş gıda endüstrisinde temel bir malzeme olmasını sağlar.
Enginar ve Siyah Trüf Kreması - Zeytinyağında enginar ve yaz siyah trüfünden yapılan krema

Enginar ve Siyah Trüf Kreması - Zeytinyağında enginar ve yaz siyah trüfünden yapılan krema

Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
Kanola Yağı

Kanola Yağı

Rapsöl, ayrıca Canolaöl olarak da bilinir, rapstohumlarından elde edilen bir bitkisel yağ türüdür. Hafif tadı ve yüksek duman noktası nedeniyle genellikle yemek pişirme ve hazırlama için kullanılır. Rapsöl, doymuş yağ asitleri açısından düşük olup, Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri açısından iyi bir dengeye sahiptir; bu da onu diğer yağlarla karşılaştırıldığında daha sağlıklı bir seçim haline getirir. Ayrıca, hücreleri hasardan korumaya yardımcı olan bir antioksidan olarak işlev gören E vitamini açısından zengindir. Bunun yanı sıra, rapsöl, kalp sağlığı üzerinde olumlu etkileri olan tekli doymamış yağlar açısından da yüksektir. Çok yönlülüğü ve besin profili, rapsölü çeşitli mutfak uygulamaları için popüler bir seçim haline getirir.
Sicilya enginar dilimleri - sızma zeytinyağında

Sicilya enginar dilimleri - sızma zeytinyağında

El işçiliğinin değeri, benzersiz bir karakter ve taklit edilemez bir görünüm kazandırmaktır. Sicilian Artichoke Wedges CONSERVE CONTI, hammaddenin kökeni olan yer için zaten değerli olan, tamamen Sicilyalı olan, zanaatkarın ustalığıyla değer kazanır; zanaatkar, onları elle işler, ustaca dilimlere keser ve yerel baharatları, yüksek dağlardan gelen kekik ve bir tutam acı biber ile iyi bir şekilde ölçerek baharatlar. Görünür bir defne yaprağı, tadını dengelemektedir. Üretilen şey, gururla Sanatın bir çocuğudur. Farkı yaratan zanaatkarın kendisidir.
Enginar

Enginar

İster dipler ister çeyrekler olsun, Frosty Foods, tüketici tercihlerine göre uyarlanmış tüm işlenmiş enginar türleri için yüksek kaliteli standartlar sunmaktadır. -18° C'nin altında dondurulmuş olarak saklayın Ambalaj Türleri 400 gram 10 kilo 2,5 kilo 10 kilo Türler Dipler Çeyrekler
Zeytinyağında Enginar 185g - François Roméo

Zeytinyağında Enginar 185g - François Roméo

Salatalarınız, yan yemekleriniz, pizzalarınız, bruschettalarınız için idealdir Net ağırlık: 185g Kapasite: GRAM
Organik Sarımsak

Organik Sarımsak

Sarımsak Baharı (Beyaz ve Mor) Mor Sarımsak
Organik Çörek Otu Yağı

Organik Çörek Otu Yağı

Kuru, normal cilt Sorunlu, hassas cilt Zayıf, kuru saç Kırılgan, çatlayan tırnaklar Şişe: 100ml / Ölçme Kapağı
Sarımsak

Sarımsak

KURUTULMUŞ SARIMSAK FLAKALARI KURUTULMUŞ SARIMSAK KIVIRTIĞI KURUTULMUŞ SARIMSAK TOZU TAZE SOĞAN (Beyaz & Kırmızı) Botanik Adı: Allium sativum Net Ağırlık: Form Tipine Göre Değişir
Sarımsak dişleri

Sarımsak dişleri

Paket Miktarı: 12 x 330ml Ürün No: 15650 Gram: 320g
5000 MIL TIN POMACE

5000 MIL TIN POMACE

OliveOilsLand® markalı zeytinyağlarımız, gıda güvenliği standartlarının en yüksek seviyede korunduğu tesisimizde soğuk sıkım tekniği ile üretilmekte ve havayla temas etmeyen paslanmaz çelik tanklarda saklanmaktadır. Eşsiz tadıyla damakta hoş bir his bırakmaktadır. Ayrıca halk arasında Ege Zeytinyağı'nın Lezzeti olarak da anılmaktadır. Yüksek vitamin, aroma, polifenol ve antioksidan içeriğine sahip doğal Sızma Zeytinyağı, azot gazı altında depolanarak ve ışık ile oksijenden uzak bir şekilde şişelenerek elde edilmektedir. Kalite kontrol faaliyetleri, hasattan tüketiciye ulaşana kadar tüm süreçlerde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun olarak planlanmakta ve geliştirilmektedir. Türkiye'nin önde gelen zeytinyağı üreticisi olan OliveOilsLand® markası altında ürettiğimiz zeytinyağımız.
Sarımsak yağı

Sarımsak yağı

Sarımsak yağı, mutfağınıza sarımsakların zengin ve aromatik lezzetini getiren çok yönlü bir uçucu yağdır. Bu yağ, taze sarımsağa pratik bir alternatif sunarak, soyma ve doğrama zahmetine girmeden aynı güçlü tadı sağlar. Sarımsak yağı, etler ve salatalar üzerine gezdirme veya soslar ve marine soslarının lezzetini artırma gibi çeşitli yemeklerde kullanılabilir. Çok yönlülüğü mutfakla sınırlı kalmaz; sarımsak yağı aynı zamanda sağlık yararlarıyla da bilinir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, sarımsak yağı, atlet ayağı ve mantar enfeksiyonları gibi çeşitli cilt sorunları için doğal bir tedavi olarak da kullanılır. Kulak enfeksiyonlarını ve soğuk algınlığını tedavi etmek için de kullanılabilir. Sarımsak yağından birkaç damla çaya eklenerek kolayca tüketilebilir, bu da sağlık yararlarından faydalanmanın pratik bir yolunu sunar. Sarımsak yağının kalitesini korumak için, serin ve karanlık bir yerde saklayın veya optimal seviyelerini korumak için buzdolabında muhafaza edin. Bu, lezzetinin ve sağlık yararlarının bozulmadan kalmasını sağlar ve onu kileriniz için değerli bir ek haline getirir.
Zeytinyağına Dalmış Enginar 180 g

Zeytinyağına Dalmış Enginar 180 g

Sızma zeytinyağında enginar 180 g: küçük, sert ve çok lezzetli, enginarlarımız küçük bir lezzet harikasıdır. Özenle temizlendikten sonra, haşlanır ve zeytinyağına daldırılır. Geleneksel olan bu basit işlem, ham maddenin tüm lezzetini korumayı başarır. Ürün etiketi 'Ekler' bölümünde, ürünle ilgili besin verileri ve diğer bilgilerin yer aldığı etiketi bulacaksınız. Eşleşmeler Calvi Sızma Zeytinyağında Enginar 180 g, aperatif olarak, kanepeleri doldurmak için veya ana yemeklerin yanında ve cömert salataları zenginleştirmek için idealdir. Saklama yöntemi Kuru ve serin bir yerde, ısı kaynaklarından uzakta saklayın. Açıldıktan sonra buzdolabında (+4°C) saklayın ve 5 gün içinde tüketin. Kod: CARC 180
Zeytinyağı

Zeytinyağı

Kalp sağlığını destekleme, iltihapları azaltma ve dengeli bir beslenmeyi destekleme gibi birçok sağlık faydası nedeniyle değerlendirilmektedir. Nemlendirici özellikleri nedeniyle zeytinyağı genellikle yemek pişirmede, salata sosu olarak ve hatta cilt bakımında kullanılmaktadır.
Zerdeçal

Zerdeçal

Kurkuma, bilimsel olarak Curcuma longa olarak bilinen, zencefilgiller (Zingiberaceae) familyasına ait çok yıllık bir bitkidir. Anavatanı Hindistan alt kıtası ve Güneydoğu Asya'dır. Bitki 1 metreye kadar boylanabilir ve uzun yaprakları ile sarı çiçekleri vardır. Ancak, kurkumanın en çok değer verilen kısmı, mutfak ve tıbbi özellikleri nedeniyle rizomlarıdır. Sayısız sağlık faydası nedeniyle kurkuma, yüzyıllardır geleneksel Ayurveda ve Çin tıbbında kullanılmaktadır. İçeriğinde, parlak sarı rengi ve güçlü antioksidan ve iltihap önleyici özellikleri ile bilinen Curcumin adlı bir bileşen bulunmaktadır.
2000 MIL TIN POMACE

2000 MIL TIN POMACE

OliveOilsLand® markalı zeytinyağlarımız, gıda güvenliği standartlarının en yüksek seviyede korunduğu tesisimizde soğuk sıkım tekniği ile üretilmekte ve hava ile temas etmeyen paslanmaz çelik tanklarda depolanmaktadır. Eşsiz tadı ile damaklarınızda hoş bir his bırakmaktadır. Ayrıca halk arasında Ege Zeytinyağı'nın Lezzeti olarak da anılmaktadır. Yüksek vitamin, aroma, polifenol ve antioksidan içeriğine sahip doğal Sızma Zeytinyağı, azot gazı altında depolanarak ve ışık ile oksijenden uzak bir şekilde şişelenerek elde edilmektedir. Kalite kontrol faaliyetleri, hasattan tüketiciye ulaşana kadar tüm süreçlerde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne uygun olarak planlanmakta ve geliştirilmektedir. OliveOilsLand® markası altında ürettiğimiz zeytinyağı, Türkiye'nin önde gelen zeytinyağı üreticisi firmasıdır.